Over

'Hallo, en welkom bij Radio Siberië!' klonk het voor het eerst in september 2016. Presentatoren Willem Sjoerd en Roy hadden een maand eerder besloten om hun gezamenlijke liefde voor mooie liedjes in een radioprogramma te stoppen. Beetje kletsen over muziek. Maar voor ze het wisten liepen ze met hun microfoon door het Vondelpark, op zoek naar avontuur.

Hun shows staat bol van nieuwe, oude, spannende, sexy en mooie muziek. Met daarnaast uiteraard ons vaste Radio Siberië-recept: pogingen tot humor, ongemakkelijke ontboezemingen en anekdotes die je niet per sè had hoeven horen, vaste items, exquisite jingles, vervagende grenzen, nieuwe genres, don't die plotseling do's zijn, krakende chipszakken, sissende bierblikjes, you name it!

Over de hosts:
Willem Sjoerd van Vliet (hierna WS) is opgegroeid op de glooiende Gelderse heuvels vlakbij de Duitse grens. Later vertrok hij naar Amsterdam om kunstenaar te worden. WS is schrijver van korte verhalen en is hij specialist op het gebied van debiele .gifjes. Hij draait plaatjes onder de naam DJ Takkie (wat overigens niets te maken heeft met een bepaalde zwarte viervoeter).

Roy Santiago kletste al cassettebandjes vol voordat hij een beugel had. De goede muzieksmaak van zijn ouders deed de rest. Na de puberteit ging Roy in bandjes spelen. Dat doet hij trouwens nog steeds. Zijn studio in het Vondelpark is tevens het clubhuis van Radio Siberië. Roy wordt in het openbaar vaak geflankeerd door Bram, zijn trouwe zwarte viervoeter.

Contact: Emailsiberië@radiosiberie.nl