Over

'Hallo, en welkom bij Radio Siberië!' klonk het voor het eerst in september 2016. Presentatoren Willem Sjoerd en Roy hadden een maand eerder besloten om hun gezamenlijke liefde voor mooie liedjes in een radioprogramma te stoppen. Beetje kletsen over muziek. Maar voor ze het wisten liepen ze met hun microfoon door het Vondelpark, op zoek naar avontuur. Radio Siberië is inmiddels uitgegroeid tot een maandelijkse podcast waarin de presentatoren steeds weer in rare, verrassende en soms vervelende situaties terecht komen. Ze ontmoeten uiteenlopende gasten, reizen stad en land af en komen altijd terug met een bijzonder verhaal.

Radio Siberië verschijnt maandelijks op www.dagennacht.nl. Daarnaast draaien de Siberiboys vaak plaatjes op feestjes (gewoon mailen bij interesse hé, vinden ze leuk), en maken ze graag mixtapes. Die vind je hier!

Over de hosts:
Willem Sjoerd van Vliet (hierna WS) is opgegroeid op de glooiende Gelderse heuvels vlakbij de Duitse grens. Later vertrok hij naar Amsterdam om kunstenaar te worden. WS is schrijver van korte verhalen en bestiert de internetredactie van De Gids. Ook is hij specialist op het gebied van .gifjes en draait hij plaatjes onder de naam DJ Takkie (wat overigens niets te maken heeft met een bepaalde zwarte viervoeter)

Roy Santiago kletste al cassettebandjes vol voordat hij een beugel had. De goede muzieksmaak van zijn ouders deed de rest. Na de puberteit ging Roy in bandjes spelen. Dat doet hij trouwens nog steeds. Zijn studio in het Vondelpark is tevens het clubhuis van Radio Siberië. Roy wordt in het openbaar vaak geflankeerd door Bram, zijn trouwe zwarte viervoeter.

Contact: Emailsiberië@radiosiberie.nl of de Siberi-o-foon: +31687705518